Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, octombrie 29, 2012

Concert Nicu Alifantis


Vineri, 30 noiembrie 2012, ora 19:00, Nicu Alifantis sustine un concert special la Filarmonica "Mihail Jora" din Bacău.
Nicu Alifantis impresionează prin varietatea trăilor pe care le stârneste in rândul publicului, spectatorii considerând adesea că: “fiecare concert al trubadurului este un carusel al emotiilor, zâmbetelor si romantismului.”
În decursul unei cariere de aproape 40 de ani (se implinesc in 2013), Nicu Alifantis a lansat 24 de albume individuale, e prezent pe alte 28 de compilaţii discografice, a compus muzica pentru 114 reprezentatii teatrale si a sustinut mai mult de 4500 de concerte.
Noul album marca Nicu Alifantis, a cărui lansare va avea loc in ianuarie 2013, se va chema “Mozaic” si e o provocare ca de altfel toate celelalte materiale discografice ale artistului. O poveste de dragoste spusa in diferite feluri, ritmuri, graiuri, aidoma unui mozaic. Cezar Baltag, Ion Horea, Maria Mirtiotisa, Luís de Camões, Dinu Olarasu, Laurentiu Ulici, Nina Cassian, Ion Nicolescu, Mihai Eminescu, Nichita Stanescu, George Toparceanu, sunt poetii ce vor fi cântati. Un amagam de ritmuri si stiluri muzicale, de instrumente clasice si exotice, de sonorităti neasteptate, toate se vor impraştia asupra noastră si ne vor învălui aidoma unei imbrătisări deosebit de tandre”, se arată în comunicatul Concerto Agency.
Biletele s-au pus în vânzare la Sala "Ateneu", telefon 0234-546030
   Câteva din cele mai îndrăgite melodii ale lui Nicu Alifantis le puteţi asculta aici, aici şi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu