Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, septembrie 02, 2013

Bacău 360 - turul virtual al județului Bacău

Asociația Divanul AdBlog lansează, în cadrul proiectului "Bacău 360 - turul virtual al județului Bacău", cofinanțat de Consiliul Județean Bacău, un concurs de fotografie cu premii dedicat tinerilor băcăuani, în colaborare cu Asociația Liga Studenţească din Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău și Consiliul Județean al Elevilor Bacău.
       Astfel, tinerii care vor să contribuie la realizarea Bacau.360.ro, primul site de fotografie despre județul Bacău, și care doresc să câștige un aparat foto și o tabără de dezvoltare personală, sunt așteptați să își înscrie fotografiile pe www.divanul.ro, până pe 10 septembrie 2013 inclusiv.
           Preferăm participanți din rândul tinerilor (până în 35 de ani), care să nu aibă fotografia ca profesie. Pot participa și tinerii care învață în județul Bacău, nu numai cei care au domiciliul aici. Un participant poate trimite cel mult 5 fotografii.
Tema concursului este județul Bacău, cu toate peisajele, clădirile, obiceiurile și personalitățile sale. Orice fotografie realizată în județul Bacău, care se dovedește relevantă pentru a ilustra frumusețea patrimoniului local, este binevenită în concurs.
          Fotografiile trebuie trimise până la data de 10 septembrie inclusiv, la o rezoluție de cel puțin 2 megapixeli (pixeli: 1600 x 1200/1200 x 1600), pe adresa de e-mail contact@divanul.ro, împreună cu datele de contact și o scurtă descriere a fotografiilor.
Juriul este format din fotografi profesioniști, respectiv membri ai Divanului AdBlog și lideri ai studenților și ai elevilor, implicați și ei în desfășurarea concursului. Membrii Asociației "Divanul AdBlog" și oamenii din conducerea CJE Bacău și a Ligii Studențești nu pot participa. Totuși, elevii și studenții care fac parte din aceste organizații, fără a le coordona sau a fi implicați în organizarea concursului, au dreptul de a participa.
Premiile constau în trei aparate de fotografiat point-and-shoot de ultimă generație, plus trei locuri în team-building-ul de 3 zile (cazare și masă incluse) din cadrul proiectului Tineriada 2013, organizat de Liga Studențească Bacău. Câștigătorii vor fi anunțați în jurul datei de 15 septembrie. Premierea participanților se va face în cadrul evenimentului de lansare a site-ului www.bacau360.ro, în prezența autorităților locale.
Sursa: comunicat de presă Asociația Divanul AdBlog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu