Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

joi, februarie 14, 2013

Băcăuani pentru Wikipedia

       La două zile după publicarea articolului Cum a devenit Bacăul inamicul britanicilor, reacţia multor cititori din ţară dar şi din Albion  nu a întârziat să apară. Mail-urile trimise pe adresa ziarului au rămas deocamdată fără ecou. Wikipedia a modificat textul dar nu a renunţat la trimiterea către articolul cu pricina (foto). Ca răspuns, a fost creată o pagină de discuţii în secţiunea Talk a enciclopediei online, http://en.wikipedia.org/wiki/Talk:Bacău#Crime_and_Economy.3F, unde băcăuanii (şi nu numai…) pot lua ATITUDINE. Împreună putem să le demonstrăm cu argumente clare că ce s-a scris despre Bacău reprezintă  o mare inepţie!

PS: După 306 comentarii la articolul din presa britanică, administratorii au luat o decizie seacă: "We are no longer accepting comments on this article." 
Fără alte comentarii...

Un comentariu:

  1. Bravo Lucian, trebuie sa luam atitudine impotriva acestor atacuri. Frati bacauani si surori bacauane, intrati pe wikipedia si stergeti sectiunea respectiva: click pe Edit din dreapta deasupra sectiunii, apoi stergeti textul si Save Page. Nu e necesar sa va logati. The more, the better!

    RăspundețiȘtergere