Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

vineri, martie 15, 2013

Start la concursul foto Lunca Bistritei, editia a III-a


    Incepand cu 16 martie se da startul celei de-a III-a editie a concursului de fotografie pentru elevi “Lunca Bistritei”, competitie organizata de Centrul Regional de Ecologie în parteneriat cu Asociaţia “Veniţi cu Noi” şi Grafit Invest, cu sprijinul Primăriei Municipiului Bacău.
Sunt invitati sa participe trebuie elevii din liceele şi colegiile din municipiul Bacău cu vârsta cuprinsă între 14 şi 20 de ani.
    Zona în care vor fi realizate fotografiile este Lunca Bistriţei, pe raza municipiului Bacău de la podul de cale ferată de lângă parcul Gherăieşti până la barajul lacului de la Insula de Agrement. Perioada în care vor fi realizate fotografiile înscrise în concurs este 10 martie 2013 – 20 mai 2013.
    In concurs pot fi înscrise fotografii pe 2 teme foto: VIAŢĂ SĂLBATICĂ şi PEISAJ.
    Fiecare concurent poate înscrie maxim 2 fotografii, câte o fotografie pe fiecare temă. Fotografiile înscrise vor fi trimise la dimensiunea minimă 1600×1200 pixeli in format jpeg, transmise până la data de 20 mai 2013, inclusiv, pe adresa de e-mail: luncabistritei@yahoo.com.
    Juriul acordă în baza punctajelor obţinute pentru o fotografie, premiul I, II şi III pentru fiecare din cele 2 teme foto: Peisaj şi Viaţă sălbatică. Vor fi premiate 6 fotografii.
2 x Premiul I - 300 lei
2 x Premiul II - 200 lei
2 x Premiul III - 100 lei
    Pentru mai multe detalii si regulamentul de participare, doritorii sunt rugati sa ne contacteze pe adresa de mail: luncabistritei@yahoo.com.
    In cadrul celei de-a doua editii a competitiei s-au inscris 28 de concurenti cu 45 de fotografii, in timp ce prima editie a evenimentului a atras 27 de participanti.Concursul vizeaza atat promovarea luncii Bistritei si a valorilor naturale din aceasta zona, precum si fotografia ca si forma de petrecere a timpului liber pentru tineri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu