Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

joi, 18 aprilie 2013

Schimbare de look în Parcul Nord


     Scuarul din nordul oraşului, situat între str. Aprodu Purice şi str. Hatman Berescu, cu o suprafaţă totală de 7000 mp, beneficiază în această perioadă de ample lucrări de modernizare, care au fost începute încă de la sfârşitul anului trecut. Pe o suprafaţă de cca 3500 mp au fost înlocuite vechile ornamente,  zona plantată beneficiind de gazon rulou, gard viu de tuia, arbori ornamentali. Spaţiul verde a fost reconfigurat prin trasarea unei noi reţele de alei, concomitent cu extinderea laturii sudice. Ieri angajaţii Primăriei lucrau cu sârg, pregătind finalizarea lucrărilor, preconizate a fi în jurul datei de 1 mai. O schimbare de look binevenită, cu speranţa ca bilanţul teritorial al spaţiului verde în ansamblul amenajat să nu scadă…
Clic pe colaj pentru mărire.
     Mai jos se poate observa vechea fizionomie a scuarului (a- foto; b - imagine aeriană - ortofotoplan 2005).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu