Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

marți, ianuarie 27, 2015

Călin - o poveste modernă

   O invitație care nu ar trebui refuzată: duminică, 1 februarie 2015, de la ora 18.00, pe scena Teatrului Municipal "Bacovia", va avea loc spectacolul "Călin (povestea modernă)", un proiect inedit semnat de regizorul Horia Suru, având-o în distribuţie pe actriţa Eliza Noemi Judeu.
Pentru rolul din acest spectacol, Eliza Noemi Judeu a fost nominalizată în 2014 la Premiul pentru cea mai bună actriţă, la cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Oradea (FITO), organizat de Teatrul “Regina Maria” Oradea.
De asemenea, spectacolul a fost selectat şi pentru cea de-a XXI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru “Atelier”, organizat de Teatrul “Andrei Mureşanu” din Sfântu Gheorghe, cel mai vechi festival internaţional de teatru din România.
Tot în anul 2014, spectacolul "Călin (povestea modernă)" a fost jucat în secţiunea de Recitaluri extraordinare, în seara de gală a celei de-a IX-a ediţii a Festivalului Internaţional al Recitalurilor Dramatice "Gala STAR", organizat de Teatrul Municipal "Bacovia".
Călin (povestea modernă)"
Inspirat din „Wunschkonzert” de Franz Xaver Kroetz
şi din "Călin (file din poveste)" de Mihai Eminescu
Dramaturgie
Hannah Wolf şi Horia Suru
Distribuţia:
Eliza Noemi Judeu cu participarea extraordinară a lui Călin Theodor Curucli
Regia:
Horia Suru
Scenografia:
Cristina Ciobanu
Foto & Grafica afiş: Ioan Viorel Cojan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu