Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

marți, ianuarie 04, 2011

Despre promptitudinea E.ON Gaz

E.ON (Sursa: www.ro-news.ro)
O mică experienţă personală. Un uşor miros de gaz la aragaz. După tragicele experienţe recente, este normal  să fii ceva mai atent. Am sunat, firesc, la centrul de relaţii cu clienţii pentru a explica problema. Am fost liniştit de o voce suavă, care m-a atenţionat să las deschisă fereastra până în momentul în care o echipă se va prezenta cât se poate de rapid pentru remedierea problemei. După mai mult de 5 (cinci) ore de aşteptare şi încă două telefoane, mica defecţiune a fost rezolvată. Jos pălăria pentru echipa de tehnicieni. Din acest punct de vedere chiar am rămas plăcut surprins de amabilitatea dumnealor. Neclaritatea mea vine din altă parte:
- am avut „norocul” unei situaţii excepţionale, cu o frecvenţă comparabilă cu cea a unei eclipse de Soare, fie ea şi parţială?
- este firesc ca pentru un întreg oraş de talia Bacăului, plus câteva comune suburbane, ditamai compania să aibă pentru intervenţii, doar doi oameni pe schimb, care ar trebui să fie ubicui pentru a interveni acolo unde este nevoie?

Un comentariu:

  1. Promptitudinea in cazul acestei companii se numeste "sentiment de vinovatie". Buna totusi intrebarea din final.

    RăspundețiȘtergere