Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

miercuri, februarie 29, 2012

Casting pentru liceeni


Teatrul Municipal “George Bacovia” din Bacău invită toti liceenii pasionaţi de teatru să participe la o sesiune de casting pentru piesa de teatru “We ARe CAMeRA”, in regia lui Horia Suru.
Castingul se adresează elevilor de liceu și constă, într-o primă etapă, în prezentarea unui text memorat, la liberă alegere, într-un interval de 5 minute. Pentru a doua parte, aceştia vor primi un scurt fragment pe care îl vor avea de învăţat până în ziua probei.
Pentru înscrieri, elevii sunt rugaţi să completeze până pe data de 8 martie un formular postat pe site-ul instituţiei. În urma înregistrării, acestia vor primi un email de confirmare cu ora la care vor fi programați. Castingul va avea loc la Teatrul Municipal "Bacovia"  sâmbătă, 10 martie.
“We ARe CAMeRA” se doreşte a fi o producţie cu tineri şi actori profesionişti pe aceeaşi scenă, prin care se urmăreşte creşterea gradului de implicare al tinerilor în viaţa teatrală, intensificarea legăturii dintre cultură şi instituţiile de învăţământ, o posibilă consiliere din punct de vedere profesional în vederea alegerii unei cariere in domeniul teatral, dar şi sporirea ofertei de activităţi pentru petrecerea timpului liber.
Pentru detalii se poate apela numărul de telefon 0735521591 (persoană de contact: Alexandra Irina Laiu).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu