Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

joi, mai 10, 2012

LET`S DO IT, BACĂU! AGAIN.


   Anul acesta, curățenia națională este organizată în aceeași zi cu alte trei state: Republica Moldova, Bulgaria și Turcia.
Acțiunea va avea loc sâmbătă, 12 mai 2012, alături de "Terra Mater Bacău", având ca obiectiv creșterea nivelului de cunoștințe despre protecția mediului și stimularea comportamentului responsabil față de acesta.
   Cei interesaţi de program şi de înscrierea la campanie sunt rugaţi să trimită un e-mail cu subiectul "Vreau să mă implic" la adresa: bacau.letsdoit@yahoo.com. În judeţ sunt organizate două puncte de înregistrare: Bacău (în faţa Stadionului Municipal, sâmbătă, ora 8,00) şi Oneşti (în faţa primăriei, ora 9,00).
    Anul trecut, proiectul a fost îmbrăţişat de 7286 voluntari din judeţ, care au strâns peste 11000 de saci de gunoi. Cei mai mulţi voluntari au fost din municipiul Bacău: 1411 persoane de toate vârstele, care au strâns într-o singură zi nu mai puţin de 2780 de saci menajeri. 
Update 14 mai: la această acţiune au participat peste 3500 de voluntari, care au reuşit să strângă cca 7300 de saci de gunoi.

Un comentariu:

  1. Buna ziua!
    Vreau sa va multumesc ca existati.
    Fiind din mediul rural nu intotdeauna aflu informatiile la zi din judet, dar impreuna cu dvs. sunt mai informata atat eu cat si persoanele din jurul meu.
    Va multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere