Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, mai 07, 2012

Liceeni băcăuani mai aproape de Europa


     Campania de promovare a valorilor europene „Împreună putem atinge Europa” a ajuns în faza a doua a concursului naţional de proiecte „Europa mai aproape de CNE”.
         Echipa „Tinerii învingători” de la  C.N. ,,Gh. Vrănceanu” Bacău, formată din elevii Vlasie Mădălina, Mare Ioana şi Dumitriu Bogdan a reuşit performanţa de a a ajunge mai aproape de valorile europene, proiectul propus calificându-se alături de alte 13 din judeţele Botoşani, Constanţa, Gorj, Iaşi, Olt, Satu Mare, Sibiu şi Vrancea. Iniţial au fost înscrise 26 de proiecte.
Perioada de implementare a campaniei este 03-13 mai 2012. „Împreună putem atinge Europa” este un proiect ce are ca grup ţintă toţi elevii şi profesorii, având ca scop principal promovarea spiritului şi valorilor europene. Prin conştientizarea acestora, se doreşte dezvoltarea şi îmbunătăţirea învăţământului românesc.
    „Europa mai aproape de CNE” este un proiect al Consiliului Național al Elevilor, dedicat tinerilor din România. Acesta a fost iniţiat de  Diana Morea, senior CNE, Andrei Ghergu, în parteneriat cu Cabinetul europarlamentarului Norica Nicolai şi Consiliul Național al Elevilor, reprezentat de Andrei-Bogdan Petre, preşedinte.
Mai multe detalii despre proiectul vrăncenilor AICI.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu