Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

miercuri, mai 16, 2012

Salonul Auto Bacău 2012


   În perioada 17-20 mai 2012, Centrul de Afaceri și Expoziții “Mircea Cancicov” Bacău organizează prima ediţie a Salonului Auto Bacău – un eveniment ce își propune să aducă la un loc producători, importatori și distribuitori de autovehicule, avioane civile și accesorii, componente auto-moto, piese de schimb, biciclete, echipamente de tunning si service auto, companii de leasing sau de asigurări, reprezentanți mass-media etc.
   În cadrul Salonului Auto Bacău 2012 vor fi prezente aproximativ 15 branduri de autoturisme, două mașini vedetă – Audi R8 Spyder si Mercedes SLS AMG, dar vor avea loc si două lansări de noi modele. Vizitatorii Salonului Auto vor putea admira autorisme cu prețuri între 5000 Euro și 200 000 Euro, însumând peste 1,5 milioane Euro. De asemenea, participanții vor avea ocazia să testeze peste 30 de modele de mașini.
   CAEx Bacău își dorește ca acest eveniment să devină reprezentativ pentru Regiunea de Dezvoltare Nord-Est și cu auspicii certe de a deveni pe viitor cel mai important Salon Auto organizat la nivelul Moldovei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu