Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

duminică, august 19, 2012

Slănic-Moldova rămâne (şi) fără sanatoriul balnear


   Ministerul Sanatatii a publicat, pe site-ul propriu, proiectul de Hotarire de Guvern privind desfiintarea Sanatoriului Balnear Slanic Moldova din judetul Bacau din subordinea Ministerului. Potrivit actului normativ, unitatea sanitara se va reorganiza ca structura fără personalitate juridică în cadrul Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie Bucureşti.
 Odata cu desfiintarea Sanatoriului si reorganizarea lui, personalul de specialitate medico-sanitar, auxiliar sanitar precum si personalul tehnic-economic -administrativ si de intretinere va fi preluat automat de catre Institut. De asemenea, prevede proiectul de hotarire, Institutul va prelua patrimoniul Sanatorului Slanic Moldova, stabilit in conditiile legii, prin protocol de predare – preluare incheiat in termen de 30 de zile de la data intrarii in vigoare a actului normativ.
  Proiectul de hotarire se afla in dezbatere publica pina pe data de 23 august, el putind fi consultat pe site-ul Ministerului Sanatatii, www.ms.ro, capitolul “Legislatie”, subcapitolul “Tranparenta decizionala”. 
Sursa articolului: Ziarul de Bacău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu