Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

miercuri, februarie 27, 2013

ExpoMed 2013: târg şi conferinţe pe teme medicale


     Asociaţia Medicilor de Familie din Judeţul Bacău, Colegiul Medicilor Bacău, împreună cu SC Centrul de Afaceri şi Expoziţional Bacău SA organizează EXPOMED, eveniment conturat în jurul celei de-a VI-a ediţii a Conferinţei Regionale  cu tema „Probleme de Diagnostic şi Tratament în Medicina de Familie, care va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov”  Bacău, în perioada 14-16 Martie 2013.
     Târgul oferă ocazia firmelor medico-farmaceutice să îşi prezinte ofertele medicilor prezenţi la Conferinţa Regională şi la conferinţele de formare profesională, însumând aproximativ 300 de cadre medicale din regiunea Moldova şi din întreaga ţară.
     Manifestarea stiinţifică se desfăşoară pe fondul necesităţii permanente de educaţie medicală a medicilor și a celorlalte cadre medicale, având în vedere evoluţia permanentă a cunoştinţelor medicale, a posibilităţilor de explorare, precum şi a evoluţiei permanente a societăţii. Manifestarea este creditată cu ore de EMC şi va oferi oportunitatea întâlnirii cu personalităţi din lumea medicală.
     Venind în sprijinul necesităţii continue de perfecţionare şi a asistenţilor  medicali. Ordinul Asistenţilor Medicali din România, filiala Bacău va organiza concomitent conferinţe de formare profesională.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu