Sunt
convins că
acum 23 de ani nu conştientizam potenţialul inovativ al economiei româneşti. Iată
un exemplu reprezentativ, găsit pe rafturile băcăuane: urzici ambalate la
pungă de jumătate de kilogram, numai bune de gustat în vremuri de restrişte impusă
sau... autoimpusă. Eticheta poată însemnul plaiurilor româneşti, ni se confirmă că
avem de-a face cu o calitate de prim rang iar ca bonus ni se oferă şi o
savuroasă reţetă de piure de urzicuţe cu mămăliguţă caldă. Având în vedere că termenul de garanţie nu este trecut, presupun că vajnicele plăntuţe sunt
tratate pentru o perioadă de timp geologic.
Câteva
propuneri pentru a putea cuceri definitiv pieţele internaţionale: comercializarea produsului împreună cu o carte de bucate a domnului Mencinicopschi
(la care să avem bonus şi un video–CD cu documentarul high-definition „Urzicuţa
şi urzicarea la români”) şi adăugarea unor informaţii suplimentare de ordin
nutriţional: „Crescute după cele mai tradiţionale şi ecologice micţiuni, fără
adausuri de drumuri modernizate”
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu