Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, aprilie 01, 2013

Cutremur în învăţământul băcăuan!

    Circa 35 de directori şi directori adjuncţi din unităţile de învăţământ băcăuane vor primi astăzi decizia de eliberare din funcţie, datorită unor grave disfuncţionalităţi identificate la nivelul proiectării şi organizării activităţilor din săptămâna ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” Vom reveni în scurt timp cu detalii despre această situaţie fără precedent.
       Reamintim că Programul ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” (aprobat prin OMECTS nr. 5635/31.08.2012) se desfășoară în perioada 1- 5 aprilie 2013 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal. Programul își propune implicarea, deopotrivă, a elevilor și a cadrelor didactice, în activități extracurriculare și extrașcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările extra-şcolare şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Un comentariu:

  1. Farsa de 1 aprilie??
    Nu au fost eliberati din functii in vacanta inter-semestriala, atunci cand multora dintre ei le expirau delegatiile, si sunt eliberati acum, inainte de BAC si Evaluarea Nationala.

    RăspundețiȘtergere