Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

01 aprilie 2013

Icar Tours lansează cel mai complex catalog de turism educaţional


    Agenţia de turism Icar Tours lansează miercuri, 3 aprilie 2013, începând cu ora 11:00, la Sala de Şedinţe de la etajul I al Consiliului Judeţean, cel mai complex catalog de turism educaţional din ţară.
    Icar Tours oferă prin intermediul proiectului „Turism Educaţional la Bacău” un îndrumar de călătorie conceput în primul rând pentru a realiza învăţarea şi mai ales împlinirea acesteia prin locuri, fapte, istorii şi oameni aşa cum sunt acestea întâlnite în viaţa reală şi prezentă.
„Se împlinesc trei ani de la lansarea la Iaşi a conceptului de Turism Educaţional. Am răspuns la provocarea de a aduce calitate în turismul din România prin educaţie. Cu parteneri şi colaboratori  de excepţie am identificat peste două sute de obiective turistice din Bacău şi din regiunile Iaşi, Neamţ, Bucovina, Maramureş şi Braşov şi le-am aşezat în propuneri de programe turistice de învăţare şi descoperire. Prin management, marketing, profesionalism, dar mai ales prin pasiune reuşim să demonstrăm că avem un potenţial educaţional neexploatat: turismul de calitate”, declară Florin Bărhălescu, Manager General Icar Tours.
    La conferinţă sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, parteneri culturali şi parteneri mass-media ai proiectului, precum şi cadre didactice de la şcolile din Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu