Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, aprilie 01, 2013

La Centrul de Afaceri găsiți “Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor”


    Centrul de Afaceri și Expoziții găzduiește în data de 4 aprilie, cu începere de la ora 9,30, evenimentul  “Soluții pentru dezvoltarea IMM-urilor 2013", organizat de S.C. Centrul de Afaceri și Expoziţional Bacău S.A., BTL DESIGN și A&C Creative. Acesta face parte dintr-un program național, care va avea opt ediții în 2013, în județele: Bacău, Timiș, Cluj, Prahova, Sibiu, Brașov, Constanța și Tulcea.
    Scopul acestui program este să identifice soluții la problemele IMM-urilor, soluții ce vor avea ca efect eficientizarea activității, accesarea de fonduri de finanțare naționale și europene. In ceea de-a doua parte va avea loc un eveniment de networking, în care fiecare participant își va prezenta pe scurt afacerea și oportunitățile oferite. Se va purta un dialog cu reprezentanți ai mediului de afaceri pe urmatoarele teme majore: finanțări bancare și nonbancare, finanțări nerambursabile, soluții de eficientizare a activității, informații la zi despre fiscalitate, consultanță și informare despre accesarea fondurilor europene și naționale destinate IMM-urilor.
    La eveniment sunt invitați și reprezentanți ai administrației locale. Organizatorii asigură participarea gratuită pentru toate IMM-urile din județul Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu