Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

miercuri, aprilie 10, 2013

Se distribuie tichetele valorice


Primăria Municipiului Bacău, prin Serviciul Public de Asistenţă Socială, anunţă începerea de luni, 8 aprilie 2013, a   acţiunii de distribuire la domiciliu a tichetelor valorice pentru pensionarii din municipiul Bacău cu venituri din pensii de până la 786 lei.
Perioada de distribuire la domiciliu este 8 aprilie – 17 mai 2013. Pensionarii care nu au intrat în posesia tichetelor valorice la domiciliu se vor putea prezenta la sediul Serviciului Public de Asistenţă Socială Bacău în perioada 20 mai – 30 iunie 2013.
Actele necesare pentru a putea intra în posesia tichetelor valorice sunt buletin/carte de identitate şi cupon de pensie din februarie sau martie sau aprilie 2013.
Din iniţiativa primarului municipiului Bacău, domnul Romeo Stavarache, beneficiază de tichete valorice de 100 de lei, pentru achiziţionarea de alimente de bază, pensionarii domiciliaţi în municipiul Bacău care realizează venituri lunare de până la 786 de lei. Aceştia beneficiază de tichete valorice din anul 2007, de două ori, anual, în preajma sărbătorilor de Crăciun şi Paşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu