Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

miercuri, decembrie 11, 2013

Sondaj de opinie: ce i-ar trebui Bacăului în 2014?

    Printre promisiuni, tăieri inaugurale de panglici, realizări punctuale, strategii guvernamentale, fonduri preferenţiale, politici locale, absorbţii europene, teorii policentrice, discrepanţe teritoriale, demagogii ieftine, minciuni, corupţie, centre de putere, reabilitări, decalaje, modernizări, demolări ş.a.m.d., oraşul românesc se reconfigurează cu greu, prin încercări disjuncte de a căpăta fizionomii şi funcţionalităţi durabile. În acest context, nu ar fi lipsit de importanţă un mic sondaj on-line, prin care noi, ca citadini mai mult sau mai puţin legaţi de viaţa şi spiritul Bacăului, am putea să ne spunem propriul punct de vedere referitor la dezvoltarea lui urbană. Ce i-ar trebui Bacăului în anul care vine? Împreună putem oferi răspunsuri viabile, completând în mai puţin de un minut sondajul din partea dreaptă.

3 comentarii:

  1. De departe cel mai important, investitii care sa creeze locuri de munca. Orice altceva, in contextul unei depopulari, masive, e degeaba.

    RăspundețiȘtergere
  2. ...e necesara o Casa a Presei! ...ar fi interesant si un Muzeu al Sportului....

    RăspundețiȘtergere
  3. Aeroportul, e de mare importanta! Sa se poata zbura si cu alte companii (de ex. Tarom), ar fi de mare ajutor. De asemenea, prezenta altor companii low-cost (Wizz air de exemplu). La ce ne-a folosit exclusivitatea Blue-Air?

    RăspundețiȘtergere