Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

miercuri, noiembrie 05, 2014

O expoziţie ghiurghiulie: „Bursa Vinului – Vin Est Bacău”

    SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău SA în parteneriat cu Selgros Cash & Carry România, vă invită să participați la a doua ediție a evenimentului „Bursa Vinului – Vin Est Bacău”. Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 7 noiembrie 2014, începând cu ora 10.00.
    „Bursa Vinului – Vin Est Bacău” este o expoziție regională, cu participare internațională dedicată vinului. Evenimentul prezintă publicului vizitator și clienților, producători, importatori și distribuitori de vinuri, accesorii și echipamente din domeniu, precum și pensiuni și crame.
În cadrul acestui eveniment cu vânzare,vor avea loc prezentări și degustări de vinuri din Republica Moldova, Italia, Franța, și bineînțeles din România. Printre vinurile care pot fi degustate se află: vinuri de masa seci, demiseci, dulci, demidulci albe, rose şi roşii din toate sortimentele.
    Se pot încheia contracte direct cu producătorii, importatorii și distribuitorii de vinuri, expoziția reprezentând pentru majoritatea expozanților o importantă platformă de reînnoire a relațiilor existente, de fidelizare a partenerilor tradiționali, dar și de facilitare de noi contacte.
    Evenimentul se va bucura de prezența unor reprezentanți ai Ordinului European al Cavalerilor Vinului, dar și a oenologului doctor Aldo Venco, președintele Asociațiilor Oenologilor din zona Olltrepo Pavese, Italia, care își vor prezenta și oferi spre degustare vinurile.
     Expoziția se poate vizita conform următorului program: vineri începând cu ora 11.00 până la ora 18.00, sâmbătă începând cu ora 10.00 până la ora 18.00, iar duminică de la ora 10.00 până la ora 14.00.
    Pentru a ajunge la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”,se asigură transportul cu linia internă numărul 3, cu plecare de la  FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, 17.45 și linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu