Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

joi, noiembrie 12, 2015

Weekend “We are one for Colectiv”, la Teatrul Municipal “Bacovia”

    Teatrul Municipal “Bacovia” se alătură artiştilor din întreaga ţară care se implică în ajutorarea victimelor tragediei din Clubul Colectiv din Bucureşti.. Astfel instituţia de cultură organizează, în parteneriat, la acest sfârşit de săptămână, două spectacole umanitare, în cadrul programului său de teatru social.
    Parteneri ai Teatrului Municipal “Bacovia” în acest demers caritabil sunt Teatrul de Cartier, Act Bacău şi Nobody’s Group.
   Duminică, 15 noiembrie, Teatrul Municipal “Bacovia” va găzdui de la ora 19.00, în Sala Mare, premiera absolută a spectacolului “Foc”, produs de compania de teatru independent Teatru de Cartier, în parteneriat cu Teatrul Municipal “Bacovia”.Spectacolul are la bază un text inspirat din tragedia produsă în Clubul Colectiv din Bucureşti, unde mai mulţi tineri şi-au pierdut viaţa în urma unui incendiu declanşat în timpul unui concert rock. Autorul textului şi al regiei este Valentin Branişte, actor al Secţiei Dramă a Teatrului Municipal, care va juca în acest spectacol alături de Alina Vasilica Neagu, actriţă a Secţiei de Animaţie a Teatrului Municipal “Bacovia”.
     Accesul la spectacol se va face pe bază de donaţii, în limita locurilor disponibile, urmând ca banii strânşi în urma evenimentului să fie folosiţi în scopul ajutorării victimelor incendiului din Clubul Colectiv.
      S-au asociat Teatrului Municipal “Bacovia” în acest demers umanitar trupele de teatru pentru adolescenţi Act Bacău şi Nobody’s Group care vor susţine, în colaborare, vineri, 13 noiembrie, începând cu ora 19.00, la Teatrul de Vară “Radu Beligan”, spectacolul caritabil “We are One for Colectiv”. Este vorba despre o producţie teatrală unitară, scrisă, regizată şi interpretată de membrii celor două trupe.
      Accesul se va face cu bilete în valoare de 5 lei organizatorii oferind în acelaşi timp spectatorilor posibilitatea să facă şi donaţii suplimentare în bani pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv.
     Cele două spectacole se desfăşoară în cadrul campaniei naţionale Weekend #Colectiv.

#Împreunărezistăm #WeAreOneforColectiv

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu