Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, noiembrie 20, 2017

Cedra Tour în Programul Erasmus+: European Education Fostering Ecotourism

În perioada 14-18 noiembrie 2017 a avut loc prima întalnire de proiect din cadrul  proiectului Erasmus+ cu titlul “European Education Fostering Ecotourism”.
În cadrul Programului “Erasmus+” 2014-2020, cu finanţare din partea Comisiei Europene, SC CEDRA TOUR SRL Bacău a obţinut un grant pentru proiectul “European Education Fostering Ecotourism”.
Obiectivul general al proiectului vizeaza imbunatatirea nivelului de educaţie pentru mediu a tinerilor şi adulţilor, în special a educaţiei pentru dezvoltarea ecoturismului ca parte a educaţiei pentru o cetăţenie europeană activă.
Proiectul, iniţiat de SC CEDRA TOUR SRL Bacău și Asociaţia pentru Tineret „Emil Racoviţă 2000” Vaslui, este coordonat de Association „Travelogue” din Italia şi are ca parteneri organizaţii din Franta, Grecia, Portugalia şi Romania (Agenţia de Turism CEDRA TOUR Bacău și Asociaţia pentru Tineret „Emil Racoviţă 2000” Vaslui), precum şi parteneri locali: Colegiul Național „Gheorghe Vrănceanu” Bacău,  Liceul Teoretic „Emil Racoviţă” Vaslui, Liceul Tehnologic „Petru Rareş” Bârlad, Liceul Tehnologic „Nicolae Iorga” Negreşti, Liceul Tehnologic „Ioan Corivan” Huşi, Şcoala Gimnazială „Constantin Parfene” Vaslui.
Proiectul se implementează pe o durată de 24 luni, în perioada Septembrie 2017 – August 2019, fiind finanţat cu suma de 92.300 Euro de către Comisia Europeană, prin Erasmus+ 2014-2020, Acţiunea Cheie 2/parteneriate strategice în domeniul educaţiei adulţilor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu