Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, iunie 27, 2011

Google a lansat serviciul gratuit "Navigare cu Hărţi"

 Google a lansat astăzi în România serviciul "Navigare cu Hărţi", aplicaţie gratuită care functionează pe telefoanele mobile cu GPS şi cu sistem de operare Android 1.6 (sau orice versiune mai recentă).

"Lansarea acestui serviciu vine ca raspuns la utilizarea in crestere a hartilor Google in Romania si a smartphone-urilor cu Android. «Navigarea cu Harti Google» este o aplicatie gratuita ce pune in valoare conexiunea la Internet a telefonului, pentru o ghidare simpla, cu acces la cea mai recenta versiune a hartilor, cu diverse moduri de vizualizare si care functioneaza pe orice telefon cu Android si GPS", a anunţat Dan Bulucea, director general al biroului local Google.
El a aratat ca Romania este una dintre cele 20 de tari in care acest serviciu a fost lansat.
Navigarea foloseste conexiunea de internet a telefonului mobil pentru a furniza cele mai recente harti sau informatii despre diferite obiective, cum ar fi companii, restaurante sau cafenele.
Utilizatorii nu trebuie sa achizitioneze sau sa actualizeze hartile, deoarece au acces la cea mai recenta versiune a hartilor Google. Totodata, au posibilitatea sa vizualizeze in diferite modalitati ruta, atat de la nivel stradal, cat si din aer.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu