Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

vineri, ianuarie 27, 2012

SĂ SPRIJINIM SERVICIUL DE AMBULANŢĂ AL CRUCII ROŞII BACĂU


     Începând cu data de 4 iulie 2011, de la data înființării sale, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău a reușit cu sprijinul dumneavoastră, prin donațiile 2% către Crucea Roșie Bacău să fie la dispoziția cetățenilor, având capacitatea de a asigura transportul și asistența medicală de urgență în cadrul diferitelor evenimente (spectacole, competiții sportive etc). Astfel, în ultimul trimestru al anului  numărul intervențiilor se ridică  la 175 apeluri preluate și efectuate. 
      În prezent, Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău asigură transport sanitar interjudetean (cu sau fără echipaj medical de urgență), consultații de urgență la domiciliu,  transport sanitar   din străinătate în țară (în județul Bacău, cât și în alte județe) și nu în ultimul rând asistență medicală de urgență pentru competiții sportive, evenimente cultural-artistice și alte manifestări. 
Pentru a putea continua activitatea Serviciului de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău, avem nevoie de sprijinul comunității, implicit a dumneavoastră!
       Donând 2% către Crucea Roșie Bacău puteți contribui la asigurarea serviciilor prompte și de calitate către un beneficiar, în urma preluării unui apel, si anume:
- transportul acestuia;
-asistența medicală ce i se acordă pe timpul transportului;
- confortul și îngrijirea sa;
- consultație medicală de urgență.
DE CE SĂ DONĂM  2%  LA CRUCEA ROȘIE?
   - pentru că sunt tot mai multe persoane care au nevoie de asistență medicală și transport sanitar;
  - pentru că Serviciul de Ambulanță al Crucii Roșii Bacău oferă servicii de calitate celor care au nevoie de noi;
    - pentru că este nevoie de noi în comunitate!
Dați click AICI și puteți descărca formularul ce trebuie completat de dumneavoastră, pentru a direcționa cei 2% din impozitul pe venit către Crucea Roșie Bacău.
 Depuneti formularul direct sau trimiteti-l prin poştă cu scrisoare recomandată (confirmare de primire) la Administratia Finantelor Publice Bacău sau la sediul Crucii Roşii Bacău din strada Oituz, nr.61, Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu