Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

vineri, februarie 03, 2012

Şocant: cauza scăderii dramatice a populaţiei Bacăului


     Judeţul Bacău deţine recordul naţional la numărul de locuitori pierduţi între anii 2002 şi 2011: nu mai puţin de 123000 de băcăuani au dispărut din statistici, faţă de 116 mii doljeni, 112 mii gălăţeni sau 101 mii nemţeni. După îndelungi şi profunde analize am descoperit cauza acestei tragice diluări demografice: hazardurile climatice de neimaginat, care determină inversarea legităţilor naturii: temperatura maximă mai scăzută decât temperatura minimă, conform datelor furnizate de institutul de profil (foto)
     Pe principiul cauză – efect, corelat cu cel al dominoului sistemic în varianta Tabinet, aşteptăm confirmarea oficială şi a altor fenomene inexplicabile, care au final au condus la plasarea judeţului în fruntea unităţilor administrative repulsive: curgerea înspre amonte a apelor Bistriţei, invazia de lăcuste pe vârful Grinduşu (Munţii Tarcău) sau apariţia curgerilor de lavă pe fundul lacului Bereşti...

Un comentariu:

  1. Vorbind, intr-o oarecare cunostinta de cauza, despre modul cum a fost organizat si s-a desfasurat recensamantul asta, ma mir ca au gasit si oameni in oras. Ma asteptam la un astfel de rezultat pentru ca totul a fost facut de mantuiala! Rezultatele nu sunt cele corecte si nici nu cred ca intereseaza pe cineva asta!

    RăspundețiȘtergere