Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

miercuri, aprilie 03, 2013

Balul balurilor


    Consiliul Judeţean al Elevilor Bacău organizează vineri, 5 aprilie  2013, începând cu ora 16:30 la Teatrul de Vară, a treia ediție a Balul Balurilor, unul dintre evenimentele devenite tradiţie care va arunca în competiţie cei mai talentaţi boboci ai liceelor băcăuane.
     Astfel, regulamentul şi formatul sunt aceleaşi, în concurs fiind invitate toate liceele din judeţ care au organizat Balul Bobocilor în anul școlar 2012-2013.
     Cel mai important rol le revine preşedinţilor CŞE, care se vor implica în vânzarea biletelor în liceele de provenienţă. De menţionat că CJE Bacău va fi implicat în procesul de distribuire a biletelor, de promovare, de organizare și de jurizare a balului.
    Vă putem dezvălui că programul balului este interesant şi că evenimentul va conţine multe momente artistice, precum: dansul de societate, baletul, chiar şi momente de pantomimă. Vocile încântătoare ale elevilor din liceele participante ne vor uimi cu melodii, atât mai noi,  cât şi melodii care să ne reîntoarcă în trecut.  De asemenea, CJE Bacău pregătește și un moment surpriză ...
     Cu alte cuvinte, idei originale şi talente binecunoscute vor menţine atmosfera pe scena Teatrului de Vară vineri, în ultima zi a Şcolii altfel, la ora 16:30 !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu