Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

marți, aprilie 09, 2013

Târgul de Turism își deschide porțile


      SC Centrul de Afaceri şi Expoziţonal Bacău SA, împreună cu Patronatul ANAT Regiunea NORD-EST și Agenția pentru Dezvoltare Regională NORD-EST, organizează în perioada 19 – 21 aprilie  2013  “Târgul de Turism Bacău”. Manifestarea, care va avea loc la Centrul de Afaceri şi Expoziţii “Mircea Cancicov” Bacău, reprezintă o oportunitate pentru băcăuani, dar și vizitatorii din întreaga regiune Nord-Est, să profite de ofertele speciale cu reduceri pentru  early booking, last minute, luna de miere, etc. Evenimentul va aduce la un loc agenţii de turism, hoteluri, pensiuni și restaurante.
     În aceeași perioadă, Centrul de Afaceri și Expoziții găzduiește și Expo “Nunta de Vis”, unde  se întâlnesc cei mai buni profesioniști în organizarea unei nunți:  case de modă, saloane de cosmetică, formații și artiști de muzică de petrecere, specialiști în decorațiuni și aranjamente florale, restaurante și locații de nuntă, producători de vinuri, fotografi, hotelieri si agenții de turism cu sugestii pentru luna de miere.
     Pe parcursul celor trei zile, sunt pregătite tot felul de surprize pentru vizitatori. De asemenea,  este asigurat transport gratuit, de la Hotel Moldova la CAEx, din jumătate în jumătate de oră, pe toată durata evenimentelor.

Un comentariu:

  1. Hello there! This is my first comment here so I just wanted to
    give a quick shout out and tell you I genuinely enjoy reading
    your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums that cover
    the same topics? Thanks for your time!

    Take a look at my website; descargar ares

    RăspundețiȘtergere