Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

vineri, septembrie 20, 2013

Burse pentru educație

Fundația Comunitară vă invită să luați parte, astăzi, ora 15.00, la prezentarea Fondului Pambac pentru Educație, eveniment care va avea loc la sediul unității de panificație din Bacău, Calea Moinești 14. Fondul Pambac este anual și se adresează elevilor meritoși. Mai exact, e vorba de zece burse care se acordă în urma anchetelor sociale şi educaţionale efectuate de către FSC şi Fundaţia Comunitară Bacău, suma totală a acestora fiind de 18000 lei.
La prezentarea Fondului Pambac vor participa elevii beneficiari, directorii instituțiilor de învățământ unde  își desfășoară aceștia activitatea, reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bacău, și desigur, susținătorii financiari ai Fondului numit.
Tot vineri, în cadrul aceleiași reuniuni, Fundația Comunitară Bacău va da startul Burselor pentru Performanță. Astfel, șase burse în valoare totală de 12000 lei vor fi scoase la concurs pentru a sprijini performanța în educație, indiferent de domeniul ei de aplicație: socio-uman, real,  artistic. Criteriile de acordare a burselor vor fi prezentate la eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu