Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

duminică, ianuarie 26, 2014

De sezon: Cele mai bune site-uri cu informaţii meteo


   Câteva recomandări de site-uri serioase cu informaţii şi prognoze meteo, care ne ţin la curent în timp real cu evoluţia stărilor de vreme. Daţi click pe nume pentru a accesa direct site-urile. 

Sat24 - excelent pentru situaţia barică şi prognoza de 3 zile pentru precipitaţii, prin hărţi în timp real. Puteţi combina cu imaginile radar disponibile pe  radareu.cz.
rp5.ru - prognoză meteo în timp real. Excelent pentru arhiva de date.
Meteo România - cunoscutul site al Administraţiei Naţionale de Meteorologie, într-un format mai atractiv, oferă o prognoza meteo pe 3 zile, alături de un link către o pagină pentru prognoza extinsă pe o durată de 10 zile. Evoluţia vremii pentru ziua următoare este prezentată într-o hartă intuitivă, în care sunt reprezentate grafic evoluţia temperaturilor şi eventualele precipitaţii. Valorile de temperatură sunt actualizate din oră în oră.
intellicast.com -bine structurat şi cu informaţiile cele mai importante vizibile dintr-o singură privire, website-ul www.intellicast.com pune la dispoziţie prognoza meteo detaliată pentru ziua în curs şi înformaţii referitoare la starea vremii pentru următoarele 10 zile
Weather Underground - numeroase informaţii detaliate despre starea vremii pentru un interval de 5 zile. Are avantajul de a oferi date din trecut despre temperatură şi precipitaţii prin opţiunea Weather History
Meteoblue.com – date în timp real, prognoza meteo pentru 5 zile se poate extinde la două săptămâni.  Meteograme şi hartă interactivă în timp real cu sistemele noroase.
Meteo Moldova - estimări meteo pentru zona Moldovei, modelări, informaţii meteorologice şi climatologice de mare interes pentru judeţele din estul ţării. O pagină de Facebook actualizată, extrem de interesantă pentru pasionaţii domeniului!
meteomanz.com - date climatologice în timp real pentru Bacău şi alte localităţi din ţară.
weather.com (The Weather  Channel)
 yr.no (site-ul serviciului norvegian de meteorologie)
Meteoalert.ro

3 comentarii:

  1. Bună ziua! Eu v-aş recomanda www.skyclear.ro, aici cred ca le gasiti pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. As dori sa specific si cateva proiecte romanesti:
    Vremea in Bucuresti: http://vremeabuc.ro/
    Vremea in Cluj: http://vremeacluj.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. As dori sa specific si cateva proiecte romanesti:
    Vremea in Bucuresti: http://vremeabuc.ro/
    Vremea in Cluj: http://vremeacluj.ro/

    RăspundețiȘtergere