Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

sâmbătă, mai 10, 2014

Bacăul citeşte!

Cu ocazia desfășurării manifestărilor prilejuite de  Săptămâna Națională a Voluntariatului, Clubul de Ecologie și Turism ”Veniți cu Noi” organizează proiectul ”Bacăul citește!  Veniți cu noi?”.
Acțiunea se va desfășura luni 12 mai, între orele 14.30 - 15.30, în Piața Tricolorului (Casa de Cultură) și constă în faptul că fiecare participant vine și citeste o carte în intervalul de o oră și, eventual, o donează pentru o bibliotecă de la sate.
La acestă activitate sunt invitate să participe toate unitățile de învățământ, personalități, precum și cetățenii obișnuiți ai comunității.
Cei care doresc să doneze mai multe volume în vederea realizării unui fond de carte pentru sate, o pot face în timpul manifestării în Piața Tricolorului, sau la sediul organizației: internatul Colegiului Național ”Ferdinand I” – parter.
Scopul proiectului “Bacăul citește! Veniți cu noi?” este de promovare a ideii de implicare practică a comunităţii locale, în mod special a tinerilor, spre forme concrete de activitate, în problemele specifice voluntariatului, prin întărirea mişcării culturale şi stimularea participării civice, care să contribuie la formarea unei societăţi durabile în municipiul şi judeţul Bacău.
Sursa: comunicat de presă al Clubului de Ecologie și Turism ”Veniți cu Noi”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu