Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, iunie 06, 2016

Se lansează Fondul "Ştiinţescu"

   Fundația Comunitară Bacău ne invită la lansarea Fondului Științescu. Evenimentul va avea loc miercuri, 8.06.2016, ora 14.00, la Observatorul Astronomic „Victor Anestin”.
   Partenerii proiectului sunt, la nivel național,  Fundația Româno-Americană și Federația Fundațiilor Comunitare din România și, la nivel local, Inspectoratul Școlar al Județului Bacău și Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Ion Borcea".
   Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educaționale care încurajează pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor şi tinerilor între 6 şi 19 ani.
Fundația Comunitară Bacău acordă granturi (finanțări nerambursabile) pentru proiecte educaționale care stimulează pasiunea pentru științe. Oferim celor interesați consultanță pentru scrierea și implementarea proiectelor. Partenerii proiectului sunt, la nivel național,  Fundația Româno-Americană și Federația Fundațiilor Comunitare din România și, la nivel local, Inspectoratul Școlar al Județului Bacău și Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii "Ion Borcea".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu