Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, octombrie 15, 2012

Orașul inovativ, sub lupa Open Days 2012


       Joi, 18 octombrie 2012, ora 10, Agenţia de Dezvoltare Locală Bacău şi Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău, organizează Conferința “Orașul inovativ și comunităţile sale creative”, un eveniment major despre cele mai recente politici și instrumente promovate de Uniunea Europeană pentru susținerea dezvoltării economice sustenabile la nivel local.
     Evenimentul are loc sub egida Comitetului Regiunilor din Bruxelles, Open Days 2012 – Europa în orașul meu | Bacău, manifestare anuală care se desfășoară simultan în toate marile orașe și regiuni ale Europei. Bacăul găzduiește pentru al treilea an consecutiv evenimentul, iar anul acesta a ales drept temă de discuție legătura dintre inovaţie, creativitate și dezvoltarea locală sustenabilă. Acest aspect se află în prim planul discuțiilor din plan european referitor la perspectivele de relansare economică și de planificare bugetară pentru perioada 2014 -2020 în cadrul Uniunii Europene.
    La conferință sunt așteptați reprezentanți ai comunității de afaceri, universitari, oameni de cultură și artă, oficiali și organizații ale societății civile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu