Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

marți, martie 04, 2014

Vine vacanța!


Timp de 3 zile, 7 – 9 martie 2014, cel mai mare Târg Regional de Turism „Vacanța” 2014 din Bacău aduce reduceri de până la 40% la pachetele turistice achiziționate în cadrul târgului și o tombolă cu multe surprize !   
Târgul Regional de Turism „Vacanța” Bacău 2014 organizat de SC Centrul de Afaceri și Expozițional Bacău S. A., în parteneriat cu Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România (ANAT), sub patronajul Autorității Naționale pentru Turism (ANT), oferă posibilitatea vizitatorilor să aleagă dintr-o gamă variată de oferte de oferte, având posibilitatea să ale ultimele tendințe în domeiul turistic.
 Au confirmat participarea la Târgul Regional de Turism „Vacanța” Bacău 2014 tour-operatori, agenții de turism, unități de cazare și alimentație publică, unități de agrement, transportatori, asociații de promovare în turism, dar și primării și consilii județene din Regiunea Nord Est.
Operatorii de turism vor prezenta clienților ofertele speciale cu reduceri: early booking, last minute și luna de miere. Târgul beneficiază de prezența principalelor organizații și patronate din turismul românesc: Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Organizația Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Asociația Natională a Turismului Rural și Ecologic din România (ANTREC), Federația Asociațiilor de Promovare din România (FAPT) și Patronatul de Turism  Bacău.
În cadrul evenimentului, vineri 7.09.2014, ora 12.30,  va avea loc un simpozion unde vor fi prezentate zonele turistice cu potențial din județul Bacău, precum și zona balneară Târgu Ocna- Slănic Modova.
Băcăuanii sunt invitați să participe la cel mai important târg de turism organizat în Bacău, unde pot achiziționa, la cele mai bune prețuri, cu reduceri substanțiale, pachete turistice pentru  vacanța mult așteptată și pentru luna de miere. De asemenea, vizitatorii pot participa la tombola cu premii, unde pot câștiga multe surprize oferite de expozanți, printre care un sejur de două persoane într-o vacanță de visTransportul se va asigura cu linia internă numărul 3, cu plecare de la  FNC, la orele 9.50, 11, 12.10, 13.20, 14.20, 15.40, linia externă de la Autogară spre Luizi Călugăra, dar și două autocare cu plecări la jumătate de oră de la Hotel Decebal, pe tot parcursul evenimentului. Informații suplimentare despre Târgul Regional de Turism „Vacanța” Bacău 2014 se pot obține pe pagina web a  Centrului de Afaceri şi Expoziţii Bacău (www.caebacau.ro) sau pe pagina evenimentului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu