Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

joi, august 28, 2014

Vârstele oraşului: Concurs "Recunoaşte Bacăul!" (4)

       Aţi trecut cu siguranţă de multe ori pe lângă ea. Mulţi chiar aţi stat minute bune prin preajmă. Recunoaşteţi însă unde este casa din imagine? Răspunsul corect (trimis sub formă de comentariu pe blog) va fi premiat cu un exemplar din lucrarea "Bacău. Palimpseste urbane".  Deadline: mâine la aceeaşi oră.
   Update: Felicitări celor patru cititori cu spirit de observaţie: Alexandru Costan, Andrieş, Neculai1986 şi Mihai Ceucă. Cel mai rapid răspuns corect a fost oferit de Alexandru Costan, pe care îl aşteaptă premiul menţionat.

10 comentarii:

  1. Alexandru Costan: intre Colegiul Economic si Serviciul de Ambulanta...

    RăspundețiȘtergere
  2. E o ruina cu suflet care nu vrea sa moara !.. E doar memoria lui Alecsandri .. restul e tacere.. ! Promisiuni desarte ca va fi restaurata .. totul a fost de fatada si numai ipocrizie.. ! Vorba unui contemporan..:"suntem constructori de ruine.". Ruine care au suflet si amintiri .. Amintirile trec pe langa noi ,nu le atingem si ramanem cu sufletele goale .. triste si cu lumina stinsa .. !.

    RăspundețiȘtergere
  3. E o ruina cu suflet care nu vrea sa moara !.. E doar memoria lui Alecsandri .. restul e tacere.. ! Promisiuni desarte ca va fi restaurata .. totul a fost de fatada si numai ipocrizie.. ! Vorba unui contemporan..:"suntem constructori de ruine.". Ruine care au suflet si amintiri .. Amintirile trec pe langa noi ,nu le atingem si ramanem cu sufletele goale .. triste si cu lumina stinsa .. !.

    RăspundețiȘtergere
  4. Casa locuita intre politia locala si statia de salvare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe partea dreapta, imediat dupa Inspectoratul Scolar parca, inainte de RMB.

    RăspundețiȘtergere
  6. Este vorba despre o cladire din apropierea statiei de autobuz de la Piata Centrala, langa Ambulanta

    RăspundețiȘtergere
  7. Hors concours! O casă locuită şi cu faţada de la stradă recondiţionată de locatari cu "badanaua", pe str. 9 Mai lângă Salvare...

    RăspundețiȘtergere