Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

sâmbătă, noiembrie 19, 2011

Începe finala Campionatului Judeţean de Şah pentru juniori


      Municipiul Bacău va găzdui finala Campionatului Judeţean de Şah pentru juniori, concurs organizat de Asociaţia Club Sportiv „Elisabeta Polihroniade,” în parteneriat cu Primăria Bacău şi Federaţia Română de Şah. 
       Sâmbătă, 26 noiembrie 2011, la Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov”, începând cu ora 8,30, cei mai buni juniori (băieţi şi fete) din şcolile judeţului se vor putea confrunta pentru premii, medalii şi un loc la campionatul naţional. Concursul se va desfăşura pe 6 categorii de vârstă (corespunzătoare claselor I-II, III-IV, V-VI, VII-VIII, IX-X şi XI-XII), fiecare jucător având la dispoziţie 15 minute timp de gândire pentru fiecare partidă.
      Această etapă va fi onorată de prezenţa marii maestre internaţionale Elisabeta Polihroniade, aflată la a doua vizită în oraş, după concursul judeţean şcolar de şah, desfăşurat pe 22 ianuarie la Şcoala „Constantin Platon” - clic  AICI.
    Mai multe detalii privind înscrierea elevilor şi desfăşurarea concursului se pot obţine de la următoarele persoane de contact: Vasile Jâmbu (tel. 0742.547.899) şi Gabriel Lupu (tel. 0749.264.266).
Foto: MMI Elisabeta Polihroniade la Bacău - 22 ianuarie 2011


Update: Pentru a ajunge la articolul  despre desfăşurarea concursului, rezultate şi galerie foto-video daţi clic AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu