Despre şi pentru Bacău: ştiri, geoinformaţii, fotografii, analize și comentarii. Totul la obiect.

luni, octombrie 08, 2012

Târg de vânătoare şi pescuit


    În weekendul acesta, băcăuanii pot vizita la Centrul de Afaceri și Expoziții vestita galerie de trofee vânătorești de la Posada. Aceasta este doar una dintre atracțiile „Târgului de pescuit și vânătoare”, organizat de Centrul de Afaceri şi Expoziţii „Mircea Cancicov” Bacău în perioada 12 – 14 octombrie 2012. 
    Este vorba despre prima expoziţie indoor şi outdoor cu arme de vânătoare, ustensile de pescuit, accesorii, echipamente, vestimentaţie de profil şi trofee medaliate la concursuri naţionale şi internaţionale organizată în județul nostru şi cea mai complexă manifestare expoziţională dedicată pescuitului sportiv şi vânătorii din Moldova. Până acum, și-au anunțat aprticiparea peste zece firme de specialitate.Vizitatorii se vor putea delecta cu bucate vânătoreşti, expo auto safari, dar vor putea să ia și lecţii de tir cu arcul.
    “Prezentăm cele mai noi produse şi echipamente de pescuit şi vânătoare și aducem laolaltă marii producători şi distribuitori din industrie. Evenimentul este adresat atât publicului larg cat şi potenţialilor clienţi care activează pe piaţa de pescuit şi vânătoare”, a declarat Corneliu Pricope, directorul CAEx Bacău.
    În cadrul acestui târg, pasionaţii vor găsi o diversitate de produse pentru practicarea acestor activităţi: echipamente pentru pescuit şi vânătoare, confecţii şi îmbrăcăminte pentru pescuit sportiv şi vânătoare, momeli, accesorii de vânătoare, produse din vânat, produse ornamentale, produse meşteşugăreşti, trofee, arme de vânătoare, echipament optic, oferte de turism pentru pescuit şi vânătoare etc.
    Târgul va fi deschis publicului zilnic, între orele 10 şi 18. Cei interesați să participe în calitate de expozanți sunt rugați să trimită un mail la adresa alina.rotaru@caebacau.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu